Myötätuntopahoinvointia – Ei sittenkään

Kuopuksen ja isänsä yhteinen viikko ei ole ollut sieltä parhaasta päästä. Kuopus nimittäin nappasi jostain ilmeisesti noron, joka tietysti tarttui isäänkin ja koko muuhun perheeseen. Kuopus on tulossa tänään taas meille ja täytyy sanoa, että pelkään tuota tautia. Noro voi käsittääkseni tarttua vielä melko pitkään, vaikka itse potilas olisi jo terve. Yritin viime yön nukkua ilman unilääkkeitä, huonolla menestyksellä tottakai. Nukahdin kyllä suht hyvin, mutta heräilin taas vähän väliä pitkin yötä. Yöllä olin tuntevinani lisäksi epämääräistä huonoa oloa ja kauhukuvitelmissani maalailin jo itselleni noroa. Heräsin puoli tuntia sitten kello kahdeksan silmät ristissä, esikoinen oli onneksi herännyt reippaana jo itse.

Pelkään, että viikonloppu menee noron kourissa. Mites sitten hoidan taaperon ja esikoisen? Noh, joo, aivan turhahan tätä on etukäteen murehtia, mutta kuitenkin.

Huonosti nukuttu yö vaikuttaa oitis fiiliksiin. Kyllä tämä tästä varmasti taas lähtee toisen kahvikupillisen voimin jotakuinkin liikkeelle. Huonosti nukuttu yö on vain yksi huonosti nukuttu yö ja vähän väsyneempi päivä, ei mikään maailmanloppu. Kun on ollut elämänsä huonoimmassa jamassa unettomuuden takia, siitä tosin kehkeytyy lähes maailmanloppu ja sitä oppii pelkäämään ja pelko taas ruokkii itse itseään.

Jaahas! Tajusin juuri, että olin unohtanut eiliseltä masennuslääkkeen! Sehän selittääkin tätä etovaa oloa. Ihan samanlainen etova olo oli, kun aloitin noi lääkkeet. En pidä ajatuksesta, että yhden lääkkeen unohtaminen saa aikaan moisia oireita. Tämä nyt onneksi on vielä lievää. Esikoisen syntymän jälkeiseen masennukseen söin aikoinaan toisia masennuslääkkeitä ja olin töissä asiakaspalvelussa. Unohdin aamulla lääkkeen ja jo aamupäivästä aloin voida todella pahoin töissä. Ehkä olisin nukkunutkin paremmin jos en olisi unohtanut tuota lääkettä. Ainakaan etova olo ei olisi vaivannut.

Ei muuta kuin lääkkeet naamaan ja suunnittelemaan ruoka- ja kauppalistoja. Kuopus kun sai oksennustaudin seuraksena makaronilaatikkotraumat, että kaikki perus helpot makaronisörsselit ovat nyt poissa valikoimista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.