Omaa aikaa ja piristystä naamatauluun

Viime kerran ”tahmaisuus” johtuikin, ainakin suurimmilta osin flunssasta, joka alkoi oikein urakalla tuona iltana. Viikko onkin siis vierähtänyt lähinnä flunssaa potien ja inkiväärillä eläen.

Kumpikin lapsi oli mulla, joten kuopuksen kanssa piti keksiä puuhaa, vaikka flunssaa pukkasikin. Se sanoin kuvaamaton fiilis, kun voisit vaan nukkua koko päivän, mutta taapero on virtaa täynnä ja jotain pitää keksiä.

Meillä on surutta pyörineet lastenohjelmat. Myös lattialla makoilu ja junan liikuttaminen radalla silloin tällöin menettelee. Kylpy on yksi flunssapäivän hittiohjelma myöskin. Itse saa nauttia lämpimästä vedestä ja hengitellä höyryjä ja kuopus saa lutrata vedellä ja leikkiä kylpyleluillaan. Äitini on myös käynyt ulkoiluttamassa kuopusta parina päivänä, mikä on ihan taivaan lahja. ❤

Tänään mulla on lapsivapaa ilta. Ihan kotosalla ajattelin hengailla, jälleen kerran. Mitäs sitä mihinkään lähtemään, kun täällä on hyvä. Värjäsin hiukset pitkästä aikaa. Viime kerrasta on varmaan neljä vuotta. Niistä tuli hiukan liian tummat, mutta se kuitenkin vaalenee pian. Värjään nykyään aina kevytsävytteellä enkä kestovärillä, koska se on käsittääkseni hiuksille hellävaraisempaa. Toisaalta värjään kyllä niin harvoin muutenkin, enkä käytä mitään hiusten muotoilutuotteita, että sama kai se olisi.

Kävin apteekista ostamassa Acon BB-voiteen, kun päätin tuossa jo ennen joulua alkaa satsata hiukan enemmän ulkonäkööni. No, olin sitten jotenkin mystisesti tullut allergiseksi Garnierin BB-voiteelle, joka kyllä aiemmin on passannut, mutta välissä on tosiaan yli pari vuotta, kun olen jaksanut naamalle kasvorasvaa ihmeempää levittää ja hyvä jos sitäkään. Päätin sitten siirtyä tyystin apteekin tuotteisiin ja tuo Aco-merkki passasi omaan kukkaroon vielä. Ihan tyytyväinen olen tuotteeseen, ei ole mikään pakkelikerrostuksen näköinen, mutta iho on tasaisemman sävyinen ja mikä parasta, ei tule allergisia oireita. Pienellä vaivalla näyttää vähän freesimmältä, mikä on mulle tärkeää, en vaan jaksa viettää aikaa peilin edessä.

Mutta nyt väsäämään jotain syötävää ja kattelemaan mitä Netflixillä olisi tarjottavana. Pieniä siivoilujuttuja sain jo tänään tehtyä ja huomenna homma jatkuu.

Rentoa viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.